IDOL 2010

Igår åkte jag, Petra, Annelie och Julia iväg till Luleå för att se Idolgänget uppträda på Arcus! Det var en upplevelse må jag säga.. Roligt att få se detta live! Kan säga att då Jay intog scenen då höll taket på att lyfta, var knappt en människa som satt på sin stol då, måste vart mäktigt för honom att få uppleva det! Tjejerna hade oxå en toppenkväll, leende på läpparna hela tiden! Både då för idol i sig, men även för grabbarna på sidan om oss ;)

Sen i reklampauserna sjöng de artister som åkt ut eftersom, å dom var riktigt duktiga. Roligt att jag fick se min andra favorit Geir som tyvärr åkte ut, men han sjöng lika bra som alltid

Här får ni lite bilder
Nu blir det till att förbereda middagen som blir ryggbiff med hasselbackare :) Ha en härlig Lördag!Starta eget...

En sån kurs är precis det jag och Anders går nu! Vi hade vår första dag i Måndags och håller på med denna till 25/2 och efter det så är det bara att köra igång då.. Kanske inte så enkelt, men då har man litegrann i ryggsäcken. Det känns som en riktigt bra kurs, både kursledare och de andra i gruppen är jättetrevliga! Kursen är genom AF, men det är Gellivare Utbildningstjänst som håller i kursen!

På tal om annat.. Igår pratade jag med min goa vän Vera och vi pratade om ditten å datten.. Å sen på tal om ingenting så säger hon...
Vilka hängpattar jag har!!! Men oj sa jag, har du efter 36 år upptäckt att dom inte är toppiga och yviga?!?! haha, kan man annat än skratta åt henne :) Hon e för go! Jag såg bilden framför mig hur hon reagerade sin upptäckt, synd man inte fick se hennes reaktion live! :)Nu ska jag fortsätta surfa runt eftersom jag fått tillbaka min dator efter ungefär 1.5 månad på service!

Kramen från mig!


Annorlunda vecka

Tänkte att det var nog dags för en liten uppdatering härinne :) Eftersom nu mina kära svärföräldrar har införskaffat det för dom nya fenomenet dator, så måste dom ju få något nytt att läsa här och kunna följa alla våra strapatser som händer 140 mil ifrån :)
Hör ju till saken att Anders och Simon åkte ner till Skånelandet i Måndags och förgyller deras tillvaro en vecka så var det ju lämpligt att köpa datorn så han kan ha support och datalektioner i veckan med dem, tror säkerligen det behövs oxå ;) Sen ska vi skaffa ett 020 nummer som både dom och min pappa kan ringa på vissa tider för support..

Imorgon blir oxå en spännande dag.. Jag och min goa vän Vera ska vara statister för en dag i den nya filmen
Någonstans i Sverige där både Mikael Persbrandt och Helena Bergström agerar! Vet dock inte om de båda är med imorgon, men man kan ju hoppas! Blir dock himla skoj att se hur allt funkar vid en filminspelning!

Så med det så säger jag Godnatt till er alla därute och hoppas ni får sova gott då det blir er tur!RSS 2.0