Lördagskväll..

..Är det o vi kommer väl att se melodifestivalen som det ser ut just nu..jippi så himla....kul ;)
Har rivit ner väggarna nästan helt nu o ska slappa med lite god dricka.
Ganska öm i kroppen nu efter allt slit. Så det blir skönt o hålla kväll nu..kommer ju en dag i morgon oxå.
Ha en trevlig kväll allihop !

Kramen/ Anders

Dagarna går...

... och full rulle e det här hemma.. Anders fortsätter att riva köket och nu är hela den gamla inredningen borta, och nu håller han på med väggen mot hallen.. Så här såg det ut tidigare i em

Kan säga att vi lever i röran.. MEN... Som jag nämnde tidigare så har vi ju värdefulla vänner :)
Igår kväll efter jobbet åkte vi till AnnLo och Peter där vi fick spagetti och köttfärssås, himla gott var det, och helt underbart att sätta sig vid dukat bord! Tack än en gång gulliga Ni! Bilden på dom snodde jag från FB ;) Gissar dom e i Thailand där för dom e som pepparkakor, eller.. röda pepparkakor :)
Sen efter middagen hos dessa två så hade det hamnat ett brev å lådan.. Å det var till deras gemensamma 40 års fest, dvs dom fyller 80 :) Och då skulle det bli en 80 tals inspirerad fest.. WOW va skoooj!!
Sen ikväll har vi ätit middag på Viking tillsammans med Vera och Matte.. Men eftersom vi har mycket här hemma så blir det inte så långa stunder som vi umgås, men tur alla förstår.. säger dom iaf.. Taack mina vänner för en trevlig middag tillsammans!! :)Nu ska jag lägga mig i soffan å bara slappa!! Tack å gonatt!

Kramen från mig

Ny dag, nya möjligheter

Då var det Tisdag och för mig en dag närmare helg än många andra... Inte för att göra er avis eller så... :)

Igår så höll Anders på i köket i vanlig ordning, men allt går framåt och han e himla duktig min käre sambo, men han somnar utmattad varje kväll, inte konstigt jue..
Sen kom min gulliga mamma med köttbullar så vi har att värma nu då spisen åker.. TACK mamma, puss på pannan :) Å sen så bjöd min gulliga kompis Ann-Louise oss på middag på Torsdag så vi inte behöver tänka på maten då... TACK AnnLo!! :) Tur man har underbara vänner!

Nu ska jag fixa mig å göra mig klar inför jobbet.. Ha en toppendag Ni därute!

0580be7a-1.gif HUGS image by bc4mw

RSS 2.0