Badrummet

Nu är det snart äntligen dags att börja renovera vårt badrum, kan säga att det är behövligt.. I veckan var vi till Skellefteå och hämtade ett badkar som vi beställt! Gissa om jag längtar att få krypa ner i karet med en bok å bara njuta! Så här ser badkaret ut som vi inhandlade



Sen igår så satte vi på släpvagnet och styrde kosan mot Ikea, en resa då på 17 mil enkel väg för att investera i badrumsinredning.. Kan säga att dom har väldigt LITET utbud vad gäller detta, men till slut enades vi om vad vi skulle ha.. Men då e det SLUT!!! Så vi har med andra ord kört helt i onödan upp eftersom vi var tvugna att beställa hem det istället.. Även sänggaveln vi skulle ha var slut.. Så man kan säga att vi körde ca 35 mil för några servetter å värmeljus.. Ska tända dessa med andakt.. ;)

Idag e det nu Söndag och Anders har två dagar kvar på sitt jobb, sen får jag sällskap här hemma om dagarna.. Nu har vi ju badrummet att dona med så helt sysslolösa lär vi inte vara.. Men nog hade man hellre haft ett välbetalt jobb..

Ni får ha en bra Söndag för det ska vi!


Skolstart..

Då var det dags!! Känns himla skönt att det är skolstart, jag saknar verkligen rutinerna i familjen, med vanlig gå lägg tid och normala frukosttider.. Tror inte barnen tycker som jag, men tur jag vet bäst iaf ;)

Petra har ju nu på morgonen börjat i ny högstadieskola och fotbollsklass, hon var pirrig, men samtidigt tror jag hon tycker det ska bli roligt. Simons skola börjar först ikväll och då säljer de även fika där, så nu på morgonen har jag bakat en dajmkaka.. Synd bara man inte får äta den själv..



Förutom dagens tråkiga bakningspass som jag för övrigt inte alls tycker om, så blir det inte så händelserik dag.. Känns som dagen blir lång eftersom jag steg upp strax före sju.. Å är ledig.. Aja.. kan ju inte påstå att jag sover bort dagarna iaf..

Ni får ha en bra Måndag Ni med!


En trevlig dag i ösregn..

Det blev fotbollsmatch för Simon idag mot Alvik, o våra pojkar spelade bra o vann med 6-2. Ändå spelar de i serie p-97 fast de är p-98 själva. Så det var strongt gjort. De är så duktiga! Man njuter att se dem spela. Så härlig sammanhållning i både lag och bland föräldrarna, o tränarna gör ett strålande jobb.

Ikväll blir det en lugn hemmakväll med nån film o lite snacks.
Skönt o bara få vara ibland..gå i mysbyxor o bara slappa, fast det är lördag.

Hoppas ni alla har en trevlig helg!

Kram  Anders

Lite shopping...

Å då var helgen här igen :) Tycker det är Måndag och sen Fredag igen.. Men eftersom jag tyvärr är arbetslös just nu så har jag ju som Lördag hela veckan.. Under veckan har det inte hänt så mycket, förutom att jag var en sväng till Luleå med mamma å pappa.. Inhandlade lite smått å gott där.. Denna ljuslykta från Cult blev ett av inköpen



Jättenöjd blev jag :) Sen köpte jag även nya gardiner till Petras rum, hon ville byta färg till lila, blev oxå himla bra, bilder på hennes rum kommer då hon städat ;)

Ikväll ska vi till Peter och Ann-Louise på middag! Kommer säkerligen att bli lika trevligt som alltid då vi ses.. Men vi lär nog få ha mössa å vantar då vi cyklar hem inatt, är ju inte någon direkt sommarvärme :(

Ni får ha en toppenhelg och ta hand om varandra!


 

Ny vecka, nya möjligheter

Då var det Måndag igen, jisses va veckorna springer iväg.. En vecka kvar nu så börjar skolan om för barnen.. Känns skönt med lite rutiner måste jag säga, nu e det bara att vända tillbaka dygnen för dem..
Petra börjar ju i en ny skola för henne, hon påbörjar ju fotbollsklassen vilket kommer att bli jättespännande :)
Simon börjar ju sexan, så han byter inte skola förrän på ett år..

I Fredags fick jag besök av mina vänner Monica och Vera, och dom överraskade mig med presenter, hur gulligt som helst.. Detta fick jag :)



Två ljusstakar från Cult, sen även en kaffekopp :))

Kortet som Vera gjorde såg ut så här



Å insidan så här...



Tack Vera och Monica än en gång :))

Fick ju även fler presenter då jag fyllde men det var ju nu några veckor sen, men det som jag fick var pengar, presentkort och en diskmedelspump från Cult den med :)

Nu ska jag göra lite nytta å sätta igång tvättmaskinen, men ni får ha en toppendag!


Fredagen den 13

Då kanske man inte ska söka jobb egentligen...
Det gjorde jag men fick inget definitivt besked,
han skulle notera att jag kommer att bli tillgänglig 1 september.
Alltid något, vi får väl se hur det blir..

Sommarvärmen håller i sig idag o förhoppningsvis i helgen oxå!
Skönt, man vill inte den ska släppa taget o släppa fram hösten riktigt ännu.

Sonen åkte med kompisar till Nolia idag, väntar snart hem honom.
Då vankas det kycklingtacos med alla tillbehör! Så gott!!

Ha en trevlig fredag allihop!
Kramen från oss Anders & Pernilla

Helg

Vilken dag!! Strålande sol och jättevarmt, man kan ju inte klaga på detta iaf, man får passa på att njuta så länge sommaren vill stanna, för sen kommer den hemska kyliga och snörika vintern..

 

Vilket föredrar ni? ;)

Igår på dagen var jag hos Annlo å drack kaffe å surrade, planerade även för kommande helg då vi ska ha en heldag/kväll/natt tillsammans med god mat å dryck!
Sen på kvällen cyklade jag och Petra ner till Annelie och Julia, där vi mammor hade en vinkväll, riktigt trevligt som vanligt :) Fick dock inte med mig Petra hem.. Men det var ju inte oväntat..

Nu ska jag ut i solen å njuta å invänta mitt kaffefrämmande som kommer lite senare!

Ni får ha en riktigt trevlig kväll och ta hand om er därute!


Otur som attan..

gu352GOODMORNINGCOFFEEANYONE.gif Good Morning image by gen0507

Sitter just nu och njuter av en kopp Zoegas.. Har skjutsat Anders till jobbet eftersom jag behövde bilen idag..

Vi var ju igår till Thomson med Petra för att kolla upp hennes ljumskar.. Och det visade sig att på båda sidorna var det dåligt.. Och det berodde tydligen på att hon var svag i höftpartiet och baksidan av låret.. Så nu fick hon inte träna fotboll på en vecka tills vi ska tillbaka igen för att se om det blivit något bättre.. Hon fick lite övningar som hon skulle göra varje dag.. So far so good...

Så igår kväll var hon och några kompisar ute, å vad händer!!! Jooo, hon STUKAR foten!!! Tala om otur.. Men det tog ett tag innan vi lindade den så jag hoppas verkligen inte detta blir långvarigt.. Hon är jättesvullen och blå just nu så vissa övningar som hon ska göra för att träna upp ljumsken går ju inte :( Och om två veckor börjar hon fotbollsklass.. Men nu e det Vila som gäller för henne i några dagar och hoppas på det bästa..

Men ni får ha en toppendag där ute, verkar ju iaf bli solsken idag! Njut å må gott!




Återuppstår

Oj va länge sen man bloggade.. Man borde ju skämmas.. Men ibland så räcker inte tiden till, men eftersom jag nu e arbetslös så kan jag ju ta tag i detta igen..

Skriva om allt som hänt sen sist, det gör jag dock inte, för då skulle jag behöva sitta här resten av dagen :)
Men ett försenat GRATTIS i efterskott till min kära underbara dotter som blev tonåring i Juli måste jag ju skriva



Älskar dig gumms <3

Idag händer inte så mycket, hade tänkt ta och rensa ur garderoben.. Otroligt va fukt det blir eftersom kläderna krymper så ;) Sen ikväll ska jag med Petra till Thomson å kolla hennes ljumske och hoppas att han kan rätta till hennes problem..

Aja.. Ett litet inlägg.. En bra start på en ny bloggera..

Ha det bäst därute!!


RSS 2.0