Rögle missade...

Fortsatt spel i elitserien...jag beklagar verkligen detta.
Hade varit otroligt skönt om de klarat sig kvar..mest pga alla sk "experter" som sagt att de inte har där o göra, utan fram med Leksand eller Aik istället. Nu var det så att Aik gick upp o det beklagar jag oxå lika mycket, inte för lagets skull utan för att jag är så innerligt trött på all favorisering stockholmslagen får i media, samt att kommentatorer sitter i direktsänding o är partiska, man hör riktigt hur de får andan i halsen då Aik får en chans, inte ett gott ord om Växsjö (i detta fallet) under hela matchens gång, utan bara Aik Aik Aik..fy f'n va less man blir!!
Grattis Aik o Södertälje till elitserie spel, Ett Stort Tack till Rögle för dessa två säsonger i elitserien, jag kommer fortsätta följa er o hoppas att ni tar er upp igen så fort det bara går!
Hoppas oxå ni får behålla sponsorer, spelare framförallt samt publik.!

Altantaket...

Jaha, då kom den dagen då det började töa, igår..o till min fasa hör jag hur det börjar knäppa konstigt i altantaket..Jag går dit o kollar, o ser hur en liten plastbit dalar ner mot golvet..helvete!
Jag går ut med spaden för o få ner så mycket snö som möjligt för man kan nämligen stå i bra höjd se själva:


O jag tar två spadtag då jag hör hur allt börjar röra sig mot mig! O det var inga små massor kan jag säga!
Såhär tjockt ligger det på vanliga taket:


Så när allt det kom var det bara o kasta sig rätt ut i trädgården. O där föll jag med överkroppen först o tog i med armarna o bröstkorgen bromsade upp mig för armarna räckte inte ned till marknivå, så djup är snön.
Tur jag fick spaden med mig för när jag väl ställt mig upp så stod jag med snö till midjan. Var bara o skotta sig in mot huset. Dramatiskt värre...jäkla vinter!!
Såhär ser taket ut nu på altan:

Mindre kul...mer utgifter..
Ska sätta ett rejält tak istället så får man värmen till att stanna kvar lite längre på kvällarna oxå.
Här är en lite finare bild som avslutning..


Glad Påsk på er alla!! Kram från oss båda!

Köket börjar bli klart..

Det är bara lite småfix kvar samt att bänkskivorna var så dåligt skyddade under leverans att vi fick reklamera två av dem, så typiskt när man väntat sålänge. Dåligt att de inte packar in dem bättre än så.
Har inte satt upp väggplattor/kakel eftersom bänkskivorna ska bytas igen, ligger löst pålagda bara ännu.
Här får ni lite bilder iaf (om vi nu har nån läsare kvar) Vi har varit usla på att uppdatera oss..sorry.
Sådär..det var de bilder jag tyckte sammafattade de mesta.

RSS 2.0